BIS: сучасний і безпечний офіс

Home Reviews BIS: сучасний і безпечний офіс
11.05.2018

Новий офіс Bosch оснащений сучасною комплексною системою безпеки та системою озвучування Bosch Security Systems. Компанія користується цими системами щодня, і вже з впевненістю може продемонструвати переваги цих рішень партнерам та ключовим клієнтам.

Всі підсистеми безпеки, що встановлені в новому офісі, а саме, відео­спостереження, системи контролю і керування доступом, охоронна сигналізація, пожежна сигналізація і система оповіщення — об`єднані в єдину інтеграційну платформу від Bosch — Building Integration Systems. Взаємодія підсистем дозволяє швидко та якісно реагувати на будь-які тривоги через єдиний інтерфейс оператора. Наприклад, у разі спрацювання пожежного детектора оператор побачить на плані приміщення місце його розташування, відео з камери, розташованої поруч. При цьому автоматично розблокуються евакуаційні виходи та запуститься оповіщення про пожежу в потрібних зонах, а оператор буде мати необхідні кнопки керування цими підсистемами. Завдяки інтуїтивному інтерфейсу та інструкціям на кожну окрему тривогу оператори, навіть без спеціальної підготовки, чітко виконують свою роботу.

Система контролю та керування доступом

Ця система оснащена зчитувачами, які дозволяють унеможливити підробку карт доступу завдяки використанню додаткового транспортного ключа. Окремі приміщення з підвищеними вимогами до безпеки оснащені біометричними зчитувачами (сканером відбитків пальців). Завдяки гнучкій інтеграції Building Integration Systems зі сторонніми виробниками обладнання та програмного забезпечення вдалося отримати додатковий функціонал. Наприклад, якщо співробітник забув свою картку доступу, він може пройти ідентифікацію на терміналі розпізнавання обличчя та без перешкод потрапити на робоче місце.

Охоронна сигналізація

Система охоронної сигналізації побудована на детекторах серії Professional та забезпечує захист від несанкціонованого проникнення. Завдяки технології Antimasking ці детектори неможливо ошукати. Вони сповістять при спробі їх зняти зі стіни, засвітити, накрити коробкою, заклеїти або навіть зафарбувати.

Пожежна сигналізація

Система пожежної сигналізації Bosch забезпечує виявлення загорянь на ранньому етапі, при цьому виключає хибні спрацювання від видимих перешкод (технологія DualRay розрізнює штучний дим або пару від реального диму), а також навіть від невидимих перешкод (сповіщувачі Avenar стійкі до електромагнітних завад, а також попереджають про високі рівні цих завад, які можуть впливати на його роботу). Сповіщувачі серії Invisible відповідають вимогам найвибагливіших дизайнерів: вони не помітні ззовні, а завдяки кольоровим вставкам пасують до будь-якого інтер’єру.

Система оповіщення

Система озвучування працює на базі Plena Matrix. Вона забезпечує всі потреби сучасного офісу. Якісний фоновий звук на рецепції та в зоні відпочинку, розбірливе мовне оповіщення у випадку надзвичайної ситуації для вчасної евакуації, звукопідсилення мікрофонів для проведення презентацій чи урочистих заходів, або навіть драйвовий звук при перегляді кіно усім офісом після роботи.

Панорамні камери

Приміщення офісу оснащено панорамними камерами, що видають сферичне зображення (360°). Одна така камера замінює чотири стандартні корпусні камери, а також дозволяє створювати віртуальну поворотну камеру для перегляду відео у реальному часі та в архіві. Для зручного користування в інтерфейсі користувача сферичне зображення перетворюється на стандартне. Входи та евакуаційні виходи оснащено купольними камерами для відеоверифікації подій у разі несанкціонованого проникнення.

Оглядові камери

На фасаді будинку додатково встановлено три оглядові камери. Поворотна камера AutoDome Starlight 7000 та корпусна камера Dinion Starlight 8000 завдяки технології Starlight видають якісне кольорове зображення, тоді як інші камери вже показують неякісну чорно-білу картинку або навіть чорний екран. А тепловізійна камера Dinion Thermal дозволяє вести відео­спостереження вночі та в умовах поганої видимості (туман, сніг, дощ тощо). Ці відеокамери мають вбудовану аналітику, що перетворює їх на детектор та дозволяє знизити людський фактор. Відеокамера сповістить оператора про наближення до контрольованої зони або перетин периметру, визначить підкинуті чи забрані предмети, попередить про знаходження об’єкту в зоні понад заданий час, допомагає класифікувати об’єкт (людина, велосипедист, легкова машина чи вантажівка), проводити підрахунок об’єктів у кадрі, інформувати про утворення натовпу тощо. Також вбудована відеоаналітика дозволяє швидко шукати в архіві по метаданим (розмір об’єкту, колір, швидкість та напрям його руху).

Menu
Products catalog
Products catalog